2014.04.06.@ 15.04

A legmeghatóbb sorozatfinálék

Te is mindig elérzékenyülsz, mikor véget ér egy kedvenc sorozatod? Akkor elő a zsepikkel, mert most újra nézheted a legkönnyesebb záróepizódokat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A legmeghatóbb sorozatfinálék

Született feleségek: Már a finálé előtt is potyogtak a könnyeink, mikor Mike-ot lelőtték, de az utolsó részt tényleg nem bírtuk ki bőgés nélkül. Te Mrs. McCluskey hősies áldozata és halála, Renee esküvője, Julie szülése vagy a négy barátnő búcsúja miatt kapkodtál leginkább a zsepik után?

Szex és New York: Ugye neked is hol a szomorúságtól, hol az örömtől hullottak a könnyeid, miközben az utolsó Sex and the City epizódot nézted? Hiába végződött mind a négy csajszi sztorija happy enddel, azért nehéz volt elhinni, hogy többé nem láthatjuk őket hetente a tévében.

Jóbarátok: Ugyan már majdnem 10 év véget ért a Jóbarátok, fogadjunk, hogy még ma is elsírod magad, mikor Rachel, Ross, Joey, Phoebe, Monica és Chandler elbúcsúznak a lakástól és a közönségtől, ugye?

Dawson és a haverok: Joey végül Pacey-t választotta Dawson helyett, de ezt csak később fogtuk fel, annyira ledöbbentünk rajta, hogy Jen meghalt. A készítők ráadásul az utolsó jelenetben még egy szupermegható videómontázst is bedobtak, hogy tényleg ne bírjuk ki zokogás nélkül.

Gossip Girl: Az Upper East Side-on szerencsére nem halt meg senki (csak Bart Bass, de miatta nem szomorkodtunk), de így is elég meghatóra sikerült az utolsó rész. Valld be, hogy te is ezerszer megnézted már Chuck és Blair, na és persze Serena és Dan esküvőjét, nem igaz? A csokornyakkendős mini-Chucktól pedig minden egyes alkalommal kiakad a cukiságimutatónk.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend