2014.04.12.@ 08.04

10 dolog, amit nem tudtál a Trónok harcáról

Te is újra Westeros-lázban égsz, mióta elstartolt a sorozat negyedik évada? Akkor most figyelj, mert összegyűjtöttük 10 legmeglepőbb infót a hét királyságból, amikről még a legnagyobb Game of Thrones-fanok sem hallottak eddig!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

10 dolog, amit nem tudtál a Trónok harcáról

1. Sophie Turner, aki Sansa Starkot alakítja, örökbe fogadta a kutyust, aki a rémfarkasát játszotta. (Tudod, amelyiket Jofrrey kegyetlenül megölette az első évadban.)

2. Gondoltad volna, hogy a Theon-t alakító Alfie Allen színész az énekesnő Lily Allen öccse?

3. Sansa és Arya az életben is jó barátnők, és imádnak együtt lógni a forgatási szünetekben.

4. A regények írója, George R. R. Martin ugyan még nem készült el az utolsó két résszel, de a show producereinek a biztonság kedvéért már elárulta, hogyan képzeli el a sztori végét. Így ha esetleg meghalna, akkor is be tudják fejezni a sorozatot.

5. A színészek közül sokan direkt nem olvassák el az eredeti könyveket, mert attól félnek, ha tudnák, hogy mi vár a karakterükre, nem tudnák olyan hitelesen eljátszani a szerepüket.

6. A Joffrey-t alakító Jack Gleesen az első rész premiere után egy meglepő levelet kapott Mr. Martintól. „Gratulálok. Mindenki utál!” – írta neki anno, amiért annyira hitelesen alakította a gonosz trónörököst.

7. Emilia Clarke (Daenerys) haja eredetileg barna színű, és a sorozat kedvéért sem volt hajlandó kiszőkíttetni, inkább parókát visel a forgatásokon.

8. A rémfarkasokat az első részekben kutyák játszották, később viszont számítógépes trükkökkel felnagyított farkasokkal helyettesítették őket.

9. A Cathelyn Stark-ot játszó színésznőt kiszúrhattad már az egyik Harry Potter-moziban. Ő volt Hermione anyukája a Halál ereklyéi első részében.

10. A sorozat eredeti pilot (vagyis bevezető) epizódja annyira rosszul sikerült, hogy az HBO elsőre visszadobta. Végül újraforgatták az egészet, ami viszont már megtetszett a tévécsatornának.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend