2014.04.13.@ 15.04

Szakításból happy end

Teljesen padlón vagy, mert elhagyott a szerelmed, pedig biztos voltál benne, hogy ő az Igazi? Akkor csekkold le ezeket szakítós jeleneteket kedvenc sorozataidból, és rögtön jobb kedvre derülsz, hiszen lehet, hogy a ti love sztorik sem könnyekkel ér véget…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szakításból happy end

Blair és Chuck – Gossip Girl

Reméljük, hogy a te fickód azért nem csalt meg azzal a lánnyal, akit ki nem állhatsz. De Blair és Chuck a szuper példa rá, hogy még a legreménytelenebb love-szituból is lehet happy end.

Carrie és Mr. Big – Szex és New York

Akkor se keseredj el, ha a szerelmed hosszú időre külföldre utazik, és emiatt vesztetek össze. Drukkolunk, hogy a te pasid ne egy fiatal csajszival állítson haza, mint Big anno. Bár Carrie-nek még valahogy ezen is sikerült átküzdenie magát.

Serena és Dan – Gossip Girl

Már megőrjít az állandó se veled-se nélküled, amit a pasiddal játszotok? Nyugi, az ilyen viharos kapcsolatokból is lehet igazi szerelem, nézd csak meg Serenát és Dant!

Rachel és Ross – Jóbarátok

Ugye te is együtt bőgtél Rachellel és Ross-szal (na és persze Monicával, Phoebe-vel, Joey-val és Chandlerrel, akik a másik szobában hallgatóztak) ennél a szívtépő jelenetnél? Alig akartuk hinni, hogy a cuki álompár szakított, de aztán pár évvel később ugráltunk örömünkben, mikor végre kibékültek.

Susan és Mike – Született feleségek

Te is hajlamos vagy minden kapcsolatod elbénázni, mint Susan? Ne add fel akkor sem, mert a Nagy Ő az összes hibád ellenére is szeretni fog. Erre egy idő után Mike is rájött, és összeházasodtak Susannal – kétszer is.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend