2014.04.16.@ 11.04

Tévé bekapcs?

Oké, mindannyian szeretünk tévézni, mégis, mikor szóba jön a téma, valahogy mindig a negatívumok kerülnek elő – pedig nem is hinnéd, hogy ez a hobbi pár dologra igazi csodaszer!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tévé bekapcs?

Stresszoldás

Ugye te is mindig elsírod magadat a Nagy házalakításon? Pedig ez nem baj, sőt, sokszor előfordul, hogy a hétköznapi hajtás közben nincs időd kiadni magadból a benned felgyülemlett feszkót, ezek a műsorok viszont segítenek benne. Igaz, hogy ezután sokkal felszabadultabb vagy?

Ismeretszerzés

Most őszintén, hányszor fordult elő veled, hogy egy beszélgetésben azért tudtad lenyűgözni a partneredet, mert előző nap pont elcsíptél egy szuper dokumentumfilmet, vagy épp egy vicces kvízműsort?

Kapcsolatok

Észrevetted már, hogy milyen rossz, mikor az irodában mindenki a Trónok harca előző epizódjáról beszél, de neked fogalmad sincs, hogy miről van szó? Ez is csak azt bizonyítja, hogy a tévézésnek fontos szerepe van társasági életünkben, hiszen ha képben vagyunk az aktuális témákat, filmeket illetően, akkor könnyebben találunk közös témát másokkal.

Hm, ugye neked is megjött a kedved ahhoz, hogy elnyúlj a kanapén és bekapcsold a tévédet?

Akkor van egy extra jó hírünk is, ugyanis nemrég megérkeztek Magyarországra a Samsung legújabb Full HD és UHD okostelevíziói, amelyekkel nem csak szuper minőségben élvezheted a kedvenc műsoraidat, de a nappalidat is feltubózhatod, hiszen ezek a készülékek látványra is gyönyörűek. Ha épp vásárlás előtt állsz, itt mindent megtudhatsz róluk!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend