2014.05.09.@ 10.05

Hangolódj egy tökéletes hétvégére!

Végre itt a péntek, úgyhogy pár óra és elindul a hétvégéd! De ha stresszes meló miatt nehezen sikerül átállnod weekend-üzemmódba, hallgasd meg az Ellie Goulding tracklistünket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hangolódj egy tökéletes hétvégére!

Romantikus összebújáshoz: Ha azt tervezted, hogy egész hétvégét kettesben töltöd a pasiddal, gyertayfényes vacsikat tartotok, egész nap az ágyban lesztek, és csak egymásra figyeltek, akkor a Your Songgal még inkább átérzed majad a hangulatot.

Kirándulás a pasiddal: Aktív hétvégét céloztatok meg? Akkor biztos a ti kapcsolatotok is olyan élménydús, mint Ellie Goulding és Calvin Harris szerelme az I Need Your Love videóklipjében:

Buli a lányokkal: Hogy feltuningold a kedved a partikra, hallgasd meg a Lights című számot, és azonnal elfejeted, milyen kimerítő hét áll mögötted, és csak a táncparkettre vágysz majd.

Magányos program: Akkor se bánkódj, ha épp minden haverod elutazott/nem ér rá/beteg, csak hallgasd meg a Burnt, amitől egy csapásra úgy érzed majd, hogy kirobbanó energiában vagy! Jöhet egy bringatúra, gardróbszortírozás vagy shopping?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend