2014.05.22.@ 11.05

Kulisszatitkok a Demóna forgatásáról

Téged is lenyűgözött az eddigi legfélelmetesebb Disney-film szuperlátványos előzetese? Akkor most figyelj, mert elárulunk pár bennfentes infót a forgatásról!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kulisszatitkok a Demóna forgatásáról

Angeline Jolie személyesen is részt vett Demóna kosztümjének megtervezésében, amihez tollakat, bőrt, fémet és több méternyi anyagot is felhasználtak. A teljes Maleficent-szerkó szarvakkal együtt sokszor több kilót is nyomott, így a színésznőnek nem lehetett könnyű dolga a forgatáson.

A három jótündért alakító színésznő több héten keresztül tréningezett a Cirque de Soleil tagjaival, hogy minél légiesebb mozogjanak a repülős jeleneteknél.

Angelina minden egyes nap három órát töltött a sminkesek és maszkmesterek kezében, hogy átalakuljon Demónává. A szuper sminkje mellett spéci technikával még élesebb arccsontokat kapott, és az orrát is kezelésbe vették, hogy még ijesztőbb legyen az összhatás.

A filmben szereplő kastélyt 14 hétig építette több mint 250 munkás, hogy életre keltsék az eredeti rajzfilmben látható várat.

De persze ne hidd, hogy csak izzasztó és komoly munka folyt a forgatáson. Csekkold le ezt a videót, amiben Sam Riley és Elle Fanning (vagyis Diaval és Auróra) mesélik el a legviccesebb élményeiket:

Ha pedig arra is kíváncsi vagy, mit gondolt Angelina a filmről és a forgatásról, akkor ne hagyd ki ezt a videót sem:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend