2014.05.22.@ 06.05

Nézz bele a királyi család videóiba!

Kíváncsi vagy, hogyan viselkedik Vilmos és Harry herceg, na és persze Katalin hercegné, mikor épp nem a nyilvánosság előtt szerepelnek? Akkor csekkold le ezeket a vicces videókat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nézz bele a királyi család videóiba!

Gondoltad volna, hogy Vilmos és Katalin is lelkes rajongói a Harry Potter-sorozatnak? Pedig, így van! 2013-ban mikor megnyílt Angliában a roxforti élménypark, ők is ellátogattak, sőt még egy mágiaórán is részt vettek.

Mikor Vilmosék a Csendes-óceánon jártak, alaposan belekóstolhattak a helyi kultúrába. A videó tanúsága szerint pedig elég gyorsan beilleszkedtek, mert még egy rögtönzött fűszoknyás táncba is beszálltak.

Harry herceg viszont a trópusok helyett a fagyos Antarktiszra utazott, ahol videónaplóban örökítette meg a nem mindennapi túrát. Brr, fogadjunk, már attól is kiráz a hideg, ha rányomsz a play-gombra!

Ugye te is emlékszel még, milyen fenségesen vonult be Katalin hercegnő a templomba a királyi esküvőn? Valójában viszont bent szuper buli tombolt, amibe az egész násznép beszállt, nézd csak!

Na jó, ezen a videón csak a királyi család hasonmásai szerepelnek. De ugye milyen klassz lett volna, ha tényleg így zajlott volna a lagzi?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend