7 dolog, amit nem tudtál a Demónáról

Már akkor lázban égsz Angelina Jolie legújabb filmje miatt, hogy minden létező infót begyűjtöttél róla? Fogadjunk, még akkor is tudunk olyat mondani, amit még nem hallottál!

2014.05.24. 04:05
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

7 dolog, amit nem tudtál a Demónáról

1. A főcímzenére Angelina választotta ki Lana Del Rey-t, mert szerinte az ő hangja passzol leginkább az eredeti rajzfilm “Once upon a Dream” című betétdalához. Angie, szuper az ízlésed, mert a feldolgozást imádjuk!

2. Angelinának már kislánykorában is Demóna volt a kedvenc Disney-hőse. Csak nem azért, mert már akkor is hasonlított rá?

3. A filmet Amerikában május 30-án mutatják, pont a Csipkerózsika premierjének 55. évfordulóján. Ráadásul ez csak véletlen egybeesés, nem szándékosan időzítették így.

4. Képzeld, Jude Law is pályázott a király szerepére, de végül Sharlto Copley-t (aki A szupercsapatból és az Elysium-ból lehet ismerős) választották.

5. Kétségtelenül Demóna jelmeze sikerült a leglátványosabbra, de azon is kívül volt még bőven dolguk a jelmeztervezőknek, ugyanis több mint 200 kosztümöt kellett kézzel elkészíteniük.

6. Sam Riley, aki Diavalt (Demóna alakváltó tanácsadóját) alakítja, órákon keresztül tanulmányozta és gyakorolta a hollók mozgását. Később az nyilatkozta, hogy ez volt élete legcikibb élménye, mivel egy üres teremben kellett rohangálnia csapkodó karokkal.

7. Anno a Csipkerózsika 10 év alatt készült és 6 millió dollárba került, a Demónát viszont pár hónap alatt leforgatták, viszont több mint 200 millió dollárból!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend