2014.05.30.@ 11.05

4 Disney gonosztevő, akiket imádunk

Természetes, hogy a Disney-hercegnőkért odavagy, de fogadjunk, hogy titokban ezeket a negatív karaktereket is csíped! Neked ki a kedvenced?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 Disney gonosztevő, akiket imádunk

Ursula

Ő biztosan olyan karakter, akit senki sem felejt el! A 16 éves, naiv kis Arielt úgy manipulálja és csavarja az ujja, vagyis a csápjai köré, hogy azt öröm nézni, nem? Arról nem is beszélve, hogy a szuper varázserejének (plusz egy kis tűznek, egy pillangónak és egy csigának) köszönhetően ronda polipból instant át képes változni a szépséges Vanessává, aki azonnal elcsavarja Erik herceg fejét… Ezt azért szívesen eltanulnánk tőle:

Demóna

Csipkerózsika rosszakarója a legmenőbb Disney-karakter, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a nemsokára a mozikban startoló élőszereplős filmben Angelina Jolie alakítja majd! De hogy pontosítsunk… Emlékszel, hogy Demóna anno miért átkozta meg Aurórát? Azért, mert nem hívták meg a hercegnő keresztelőjére! Hát ez tiszta Gossip Girl!

Gaszton

Nem hitted volna, hogy a listánkban Belle leglelkesebb kérőjével is találkozol majd? Pedig hiába is tagadod, tudjuk, hogy az ilyen önimádó macsókért a szíved mélyén egy kicsit te is odavagy! Gondolj csak bele, van egy konkrét dala arról, hogy ő mekkora király, szóval 10 hurrá és 20 hip, hip:

 

Szörnyella de Frász

Szörnyellát imádjuk, amiért mindenkinél erősebb a fashion-tudata… de az, hogy egy szép bundáért hajlandó lenne kinyírni 101 dalmata kiskutyát, talán egy kicsit meredek!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend