2014.06.04.@ 11.06

Dr. Shepherd a legdögösebb autóversenyző

Bizony, McCsábító már csak egy dolgot szeret jobban a kezébe venni a sebészkésnél: a sebességváltót. Ugye, milyen jól áll Patrick Dempsey-nek a kezeslábas?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Dr. Shepherd a legdögösebb autóversenyző

Dr. Shepherd a legdögösebb autóversenyző

Dr. Shepherd a legdögösebb autóversenyző

Fotó megosztása:

A Grace klinika sztárja számára nemcsak a színészkedés az egyetlen szerelem az életében, hanem a gyors autók is. Patricknek nemcsak saját sportkocsi gyűjteménye van, hanem egy külön bejáratú autóverseny csapats is, Dempsey Racing névvel. Sőt, a dögös doki különböző megmérettetéseken is indul, legutóbb például a Le Mans-i 24 órás autóversenyen próbálta ki magát. Ez a világ egyik legrégebben futó versenye, amit Franciaországban rendeznek meg, és tényleg szuper állóképességet és koncentrációt igényel.

Ráadásul a színész még egy vadiúj Porsche 911-et is tesztelhetett, ami igazi megtiszteltetés. A 48 éves sztár még posztolt is az élményeről a Twitteren: „A kocsi olyan gyors, akár egy robbanás, nagyon csíptem a versenyt.” Te pedig tuti a belevaló Patricket csíped, akit ugyan ezen a nyáron hiányolnod kell, de ősszel visszatér a Grace klinika a 11. évadában!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend