Hurrá! Végre itt a Pretty Little Liars új évada

Ugye te is alig bírtad már kivárni, hogy kiderüljön, hogyan folytatódik Emily, Hanna, Spencer, Aria és Alison sztorija? Akkor van egy szuper hírünk: ma végre visszatérnek a képernyőre a csinos kis hazudozók, mi pedig már néhány titkos infót is kiderítettünk az új évadról!

2014.06.10. 11:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hurrá! Végre itt a Pretty Little Liars új évada

Az már egy korábbi előzetesből is kiderült, hogy az ötödik évad New York-ban folytatódik, ahol Ezra a kórházban küzd az életéért, miután a rejtélyes ‘A’ lelőtte. De most azt is megtudtuk, hogy eközben az öt csajszi vad tervezésbe kezd, hogy csapdába csalják a titokzatos ellenségüket. A tervük viszont balul sül el, mert ‘A’ helyett egy régi ismerős, Lucas bukkan fel. Ráadásul Spencer rájön, hogy Alison még több titkot rejteget a lányok elől, és emiatt annyira összevesznek, hogy a szőke csajszi magára marad a nagyvárosban.

De azért van ám jó hírünk is: visszatér ugyanis Hanna cuki pasija, Caleb, aki tavaly Ravenswoodba tett egy kis kitérőt. Hanna viszont éppen mással randizik, úgyhogy a nagy kibékülésre egyelőre még várni kell. Spencer és Toby viszont újra egymásra találnak, szóval azért nem maradunk romantika nélkül idén nyáron sem.

Ezek után már kellően felcsigáztunk, ugye? Akkor csekkold le az alábbi izgi előzetes videókat is, és dobj egy kommentet, szerinted ki lehet a titokzatos ‘A’!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend