2014.06.13.@ 11.06

Hurrá! Péntek 13. ma szerencsés lesz!

Ha tizenharmadika péntekre esik, az általában a balszerencse jele, de ezt a babonát most elfelejtheted. Pont ma van ugyanis az év második tízmilliószoros napja, amikor minden kívánságod teljesülhet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hurrá! Péntek 13. ma szerencsés lesz!

Hurrá! Péntek 13. ma szerencsés lesz!

Hurrá! Péntek 13. ma szerencsés lesz!

Fotó megosztása:

Ugye te is hallottál már a tízmilliószoros napokról, a tibeti buddhisták ünnepnapjáról, mikor a gondolatok teremtőereje megsokszorozódik? Akkor biztosan azt is tudod, hogy ezeken a napokon kerülnöd kell a negatív gondolatokat, a stresszt és idegeskedést. Szóval felejtsd el, hogy péntek 13. van, és koncentrálj azokra a dolgokra, amikre nagyon vágysz, vagy azokra a célokra, amiket el szeretnél érni. Hidd el, ezúttal a babonás nap biztos szerencsét hoz, főleg, ha betartod ezt a három alapszabályt:

 

  1. Negatívból pozitív: Oké, hogy a pozitív dolgokra kell koncentrálni, de ez nem azt jelenti, hogy a rossz dolgokat teljesen felejtsd el (ahhoz úgyis amnézia kéne). Az a fontos, hogy a negatív szitukban is lásd a happy endet. Például, ha nemrég szakított veled a pasid, akkor gondolj arra, hogy ez most egy szuper lehetőség, hogy tényleg megtaláld a Nagy Ő-t.
  2. Írj listát! Lassan az év felénél járunk, úgyhogy ez tökéletes alkalom arra, hogy összeírd, mit sikerült elérned, mire vagy büszke, miért lehetsz hálás. Ez segít, hogy a kudarcok helyett a sikerre koncentrálj!
  3. Kapcsolj ki! A tízmilliószoros napokon a meditációs technikák is sokkal jobban hatnak. Rakj fel egy meditáló cd-t vagy menj el jógázni: a lényeg, hogy lazíts, mert így könnyebben bevonzod majd a pozitív dolgokat.

 

És hogy még könnyebben jöjjenek a pozitív gondolatok, lapozd végig a galériát, amiben összegyűjtöttük neked a 13 legjobb inspirációs képet!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend