2014.07.07.@ 13.07

Az ország 4 legmenőbb mozija

Mit szólnál hozzá, ha borozás közben, a csillagok alatt vagy éppen ágyban feküdve nézhetnéd meg a legújabb filmeket? Ezekben a rendhagyó mozikban átélheted mindezt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az ország 4 legmenőbb mozija

Pancsolás után mozi

Egy egész napos fürdőzés után te is szívesen lazítasz egy kicsit egy vicces film mellett, igaz? És mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, hogy van olyan hely, ahol ehhez még a strandról sem kell elmozdulnod? Bizony, a révfülöpi Szigeti Strandon esténként kertmozi is üzemel, a nézőtérről ráadásul szuper kilátás nyílik az esti fényekben úszó Balatonra!

Fröccs és film

Szereted a finom borokat, és odáig vagy a régi, klasszikus magyar filmekért? Akkor neked találták ki az alsóőrsi mozit, ahol egy cuki kerthelységben üldögélve nézheted például a Csinibabát a barátnőiddel, miközben egy hűsítő fröccsel koccintotok a legjobb részek alatt.

Ágyból, párnák közt

Ugye te is imádod, amikor a pasiddal a kanapén kényelmesen összebújva filmet néztek? Képzeld, nemsokára már nem csak otthon mozizhattok ilyen meghitten, hanem a legújabb filmeket is lecsekkolhatjátok ágyban fekve! Hamarosan megnyílik ugyanis Budapesten az ország első “ágymozija”, ami azért is igazán menő, mert Európában csak Londonban van még hasonló.

Csillagok alatt

Ne gondold, hogy az autósmozik csak a retro filmekben menők! Hidd el, az életben is ugyanolyan romantikus élmény a hátsó ülésen összesimulva filmet nézni. Szóval irány a Nosztori Autósmozi Csopakon, ahol mindennap más premierfilmet vetítenek.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend