2014.07.08.@ 15.07

5 dolog, amit csak nyáron tehetsz meg

Lássuk be, vannak olyan elfoglaltságok, amik csak nyáron számítanak poénnak, és ha bármelyik másik évszakban jutna eszedbe kipróbálni őket, a környezeted minimum furának nézne…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 dolog, amit csak nyáron tehetsz meg

Buli – fényes nappal

Ha valamikor december környékén jön meg a kedved ahhoz, hogy déli 12-kor két koktéllal a kezedben táncra perdülj, akkor valószínűleg valami nincs rendben körülötted… Ugyanez nyáron? Szuperkúl!

Szundi idegenek között

Oké, lehet, hogy Hófehérkének bejött a dolog, de attól te még nem kockáztatnád meg, hogy ismeretlen emberek között szenderülj álomra, igaz? Kivéve, ha nyár van, és épp a strandon tör rád a szundizhatnék…

YOLO feliratú cuccokat villantani


Ha ősszel a metrón szembejön veled egy gimis csajszi YOLO feliratú pólóban, biztos azt gondolod: „De jó volt, amikor még én is ilyen cuccokban nyomulhattam!” De a nyári szabi alatt aztán te is visszaváltozol, és úgy tombolsz, mint anno az első fesztiválodon – ilyenkor pedig hogy, hogy nem, a vicces feliratos pólók mégis előkerülnek!

Hatalmas napszemcsik


Tudományos tény, hogy nyáron tűz a nap, ezért ilyenkor a megfelelő UV-védelem miatt te is a jóval nagyobb lencséjű napszemüvegekre szavazol, igaz? Ez nem a menőségről szól. Na jó, talán kicsit mégis.

Meghallgatni Will Smith-től a Miamit

Őszintén, volt olyan, hogy valaha is benyomtad ezt a számot, mikor kint 30°C alatt volt a hőmérséklet? Na látod…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend