2014.07.08.@ 13.07

Az 5 legijesztőbb PLL-pillanat

Ma este vetítik a Pretty Little Liars 100. epizódját Amerikában, ezért ebből az alkalomból összegyűjtöttük az eddigi legrémisztőbb fordulatokat a sorozatból. Ráadásként pedig a vadiúj részbe is belekukkanthatsz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az 5 legijesztőbb PLL-pillanat

1. évad 10. rész: ‘A’ elgázolja Hannát

Az első évad alatt szinte végig kapkodtuk a fejünket, mert szinte minden részre jutott pár ijesztő meglepetés. De fogadjunk, legjobban te is akkor akadtál ki, mikor ‘A’ teljes gázzal elütötte Hannát, ugye? Innentől kezdve már egyértelmű volt, hogy a négy csajszi tényleg életveszélyben van…

2. évad 24. rész: A rémisztő bababolt

A második évad utolsó előtti epizódja olyan volt, mintha a lányok egy horrorfilmbe csöppentek volna. Már az első látogatásuk is elég ijesztőre sikerült a furcsa bababoltba, de mikor éjszaka visszalopakodtak, hogy nyomozzanak, beleestek ‘A’ csapdájába:

2. évad 25. rész: Mona leleplezése

De még fel sem dolgozhattuk ezt a sokkoló jelenet, máris jött az évadzáró, ami szintén tartogatott pár váratlan fordulatot. Persze a legizgalmasabb az volt, mikor kiderült, hogy Mona mindvégig a lányok ellen dolgozott, hiszen ő volt ‘A’ elsőszámú cinkosa.

3. évad 13. rész: Ariát bezárják egy dobozba

A halloweeni különrészek mindig duplán ijesztőre sikerülnek, de a harmadik évad vonatos sztorijától biztos a mai napig kiráz a hideg. Nem elég, hogy szegény Ariát elkábították, és bezárták egy fadobozba, de ráadásul Gerrett hulláját is mellé rejtették el. Hát, nem csodálkoznánk, ha ezek után Aria soha életében nem merne többet vonaton utazni!

4. évad 12. rész: Alison életben van!

Hirtelen nem is tudjuk eldönteni, mi volt az ijesztőbb: maga Mrs. Grunwald, a rejtélyes idős nő, vagy amikor végre elmesélte a hátborzongató igazságot arról az éjszakáról, mikor megmentette Alisont. Szerinted?

 

És hogy ezek után mi történhet még a csinos kis hazudozókkal? Készülj fel, mert a forgatókönyvírók a 100. epizódra még több meglepit tartogatnak! Nem elég, hogy Alison visszatér a gimibe, de újra felbukkan Jenna is, aki a frászt hozza az öt lányra. Oké, több spoilert nem árulunk el, de ha már nem bírsz a kíváncsiságoddal, csekkold le ezt a hétperces (!) részletet a ma esti részből:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend