2014.07.25.@ 10.07

Támadnak a PLL-babák!

Emlékszel még arra a Pretty Little Liars epizódra, amikor a csajok A-tól pár rájuk kísértetiesen hasonlító porcelánbabákat kaptak? Képzeld, a hátborzongató babasztori az életben is megtörtént!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Támadnak a PLL-babák!

Nyolc kaliforniai fiatal lány ugyanis arra ébredt, hogy a küszöbön róluk mintázott porcelánbabák várták őket, csakúgy, mint a sorozatban.

Persze rögtön azt gondolták, hogy a rémisztő-babákkal (amihez semmilyen üzenetet nem kaptak) valaki rájuk akar ijeszteni, pont mint A a Pretty Little Liars-ben! A sztoriban mégis az a legijesztőbb, hogy a nyolc csajszi még csak nem is ismeri egymást, és akkor jöttek rá, hogy mindannyiukkal ugyanaz történt, amikor a szülők sorra jelentették az esetet. A helyi rendőrség persze próbálja kideríteni, mi lehet a csajok közti összefüggés, és azt is, hogy ki űz velük ilyen csúnya játékot. Egy biztos, nagy PLL-rajongó lehet az illető.

Hú, ez azért elég félelmetes, nem? Nézd csak a videót, amiben Aria, Hanna és Spencer megkapja a babákat:

Az még persze kérdés, hogy a gonosz játék ugyanúgy folytatódik-e majd, mint a sorozatban, és a lányok a babák után az első névtelen üzeneteiket és fenyegetéseiket is megkapják-e a zaklatójuktól…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend