A 50 Shades-mozi az új Twilight?

Oké, azt eddig is tudtuk, hogy E. L. James az Alkonyat fantasy-folytatásaként kezdte írni az A szürke 50 árnyalata trilógiát. De azt azért nem gondoltuk volna, hogy a két film ennyire hasonlít majd egymásra!

2014.07.28. 11:07
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A 50 Shades-mozi az új Twilight?

Te is kiszúrtad ezeket az egyezéseket, miután megnézted a 50 Shades előzetesét?

1. Először is a legszembetűnőbb: mindkét filmben halk, visszahúzódó, barna hajú csajszik a főszereplők, akik nem tartják elég szépnek magukat. Anának és Bellának is nagyon kicsi az önbizalma, annak ellenére, hogy a pasik megőrülnek értük.

2. De a dögös férfi főszereplők között is van hasonlóság. A Twilight Edwardja és a 50 Shades Christianja is tele van rejtélyes tulajdonságokkal, amelyeket alig mernek elmondani a lányoknak. Hát mi szívesen meghallgatnánk Jamie Dornan és Robert Pattinson titkait!

3. Veszélyes kalandokból sincs hiány a két moziban. Emlékszel például, amikor Bella és Edward egy fán ugráltak? Hát, Ana és Christian sem fog unatkozni: hol ellenségük elől menekülnek majd, vagy épp egy sportkocsin száguldoznak az éjszakában.

4. Persze a drámai vallomások sem hiányoznak egyik filmből sem. Ugye mennyire emlékezetes jelenet volt, amikor Edward elárulta Bellának, hogy ki is ő, és milyen családból származik? Na, erre nagyon hasonlít, amikor Mr. Grey mesél majd Anának a különleges ízléséről, és bevezeti a Fájdalom Vörös Szobájába.

5. Ana és Bella is nemcsak a külsejükben hasonlítanak, hanem abban is, hogy mindketten többször veszélybe kerülnek, és üldözik is őket. Szerencsére a hősies pasijaik megmentik őket!

6. Ráadásul az Alkonyatban és A szürke 50 árnyalatában is egy cuki babával teljesedik ki a szereplők szerelme.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend