2014.07.30.@ 15.07

Élvezd az életet Leóval!

Mit szólnál hozzá, ha a nyári napsütésben önfeledten szaladgálhatnál egy napraforgómezőn Leonardo DiCaprioval? Most valóra válhat ez az álmod!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Élvezd az életet Leóval!

Az tuti, hogy a színész igencsak kiélvezi ezt az idei nyarat, hiszen nem vállat semmilyen munkát és csakis a pihenésre koncentrál. Mostanában például lenyűgöző luxusjachtjával járja a legmenőbb tengerpartokat, szexi csajok tucatjával bulizik, na és sokat lóg a haverjaival is. A napokban például vízipisztoly csatát vívott velük, és le sem tagadhatta mennyire élvezi ezeket az önfeledt, bolondozós perceket.


Nem véletlen, hogy ez a róla készült fotó még a rajongókat is megihlette, hiszen Leo tényleg úgy fest rajta, mint egy igazi kisgyerek, akinek a világon semmi gondja sincsen. Pontosabban egy gif szerint egyenesen a világ urának érzi magát:

De nemcsak vicces felvételt gyártottak ebből a képből, hanem már kezdik elönteni az internetet azok a mémek, ahol DiCaprio a kis vízipisztolyával szaladgál különböző beállításokban. Például elképzelheted, milyen lenne, ha egy napraforgómezőn szaladna feléd, akárcsak egy igazán giccses romantikus moziban:

Vagy a Mátrixban ő is villámgyorsan kitérne a golyók elől:

Esetleg ő is segítene abban, hogy a Gyűrűk urában a lovasok csapata legyőzze az orkokat:

Sőt, peckesebben fut, mint Pamela Anderson a Baywatchban:

Akár újra együtt medencézhetne az ő Júliájával is, csak most egy pisztollyal tudna szembeszállni Capulet-papával:

De ha ez sem elég, akkor célba veheti Matthew McConaugheyt, aki elorozta előle az Oscar-szobrocskáját:

Neked melyik vicces mém tetszik a legjobban?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend