Ez a világ legdrágább évfordulós ajándéka

Hű, az már biztos, hogy Avril Lavigne-nek szuper jó dolga van, hiszen férje a világ legdrágább évfordulós ajándékával lepte meg őt. Készülj a csillogásra!

Ez a világ legdrágább évfordulós ajándéka

Avril és férje, Chad Kroeger tegnap ünnepelték első házassági évfordulójukat, amire a vadóc énekesnő egy 17 karátos giga-gyémántgyűrűt kapott ajándékba. A sztárcsajszi nem is tudta magában tartani a boldogságát, egyből ezt posztolta a falára: „Még mindig nem akarom elhinni, mit kaptam az első évfordulónkra. Egy 17 karátos smaragdgyűrűt. Wow. Imádom a férjemet.”

A méregdrága meglepi egyébként Avril 14 karátos eljegyzési gyűrűjét is kenterbe veri, amit 2012-ben kapott Chadtől, méghozzá egy hónappal a megismerkedésük után!

Na jó, a házasságba azért nem ugrottak egyből fejest, csak 11 hónappal később mondták ki a boldogító igent a Francia Riviérán. Ahogy Avril, úgy az esküvői rucija sem volt anno átlagos. Az énekesnő egy földig érő fekete ruhát választott magának a nagy napra, amit egy szintén fekete rózsacsokorral egészített ki.

Igaz, nagy a szerelem köztük, de mivel a sztárpár rengeteget dolgozik, sokat vannak távol egymástól. Ezért fogadalmat tettek, hogy az üzleti kiruccanásaikon nem mennek bulizni, sőt nem is isznak, nehogy egy csúnya szituba keveredjenek, amivel megbánthatnák a másikat. Inkább a hotel szobát és a meghitt Skypolásokat választják. Hát nem édes?

Még több

weekend