Csekkold a 50 Shades kutyaváltozatát!

Mióta kijött A szürke 50 árnyalata előzetese, csak a forró jelenetek és Mr. Grey csábító mosolya jár a fejedben? Hát, ha megnézed ezt a cuki kutyás paródiát biztosan nem tudsz többé ugyanúgy gondolni a filmre!

Csekkold a 50 Shades kutyaváltozatát!

Még két hete sincs, hogy bemutatták a 50 Shades-mozi hivatalos előzetesét, máris sorra jelennek meg a különböző feldolgozásai. Múlt héten a félmeztelen szakács vicces videóján nevettünk, most pedig rábukkantunk az eddigi legcukibb paródiára, amit golden retrieverekkel forgattak le.

Oké, elsőre elég bizarr ötletnek tűnik négylábú szőrmókokkal eljátszatni a filmet. De nyugi, még a legvadítóbb jeleneteket is úgy dolgozták fel, hogy végig mosolyogni fogsz az édes pároson. Természetesen itt is az interjús jelenettel kezdődik a videó, ahol a Grey-kutyus öltönyös jelmezt kapott, az Anát alakító goldie pedig virágos sálat (mivel a lány a filmben virágos blúzt visel). Majd persze nem maradhatott ki a liftes és autóban száguldós rész sem. Végül pedig a kutyusok is az ágyban kötnek, ahol előkerül a póráz is, de mivel a négylábúaknál ennek egészen más jelentése van, így a videó végére garantáltan hangos nevetésben törsz majd ki.

Még több

weekend