1 perc Cosmosoly: Gyúrj arcra Ronaldóval!

Cristiano Ronaldo általában dögös fehérneműmodellként vagy menő labdazsonglőrként tűnik fel a reklámokban. De most megmutatta, hogy nem csak szexi, hanem nagyon vicces is tud lenni.

1 perc Cosmosoly: Gyúrj arcra Ronaldóval!

Oké, jóképű focistákkal tényleg mindent el lehet adni, emiatt nem csoda, hogy Cristiano is rengeteg felkérést kap. Ő pedig úgy látszik, nem válogat az ajánlatok között, és bármit bevállal. Emlékszel például arra, amikor egy épületre vetítették ki hatalmas, félmeztelen fotóját, vagy cuki cicák követték, miközben a labdával cselezgetett?

A portugál sztárfocista most viszont egy minden eddiginél meglepőbb reklámszerepet vállalt, mert egy furcsa japán találmányt népszerűsít. A Facial Fitness Pao nevű kütyü használatával elvileg feszesebbé teheted az arcizmaidat, és ettől még lenyűgözőbb lesz a mosolyod. A fura szerkezetet egyszerűen a szájba kell tenni, és bólogatva ezzel tornáztatni az arcod. A reklám azt ígéri, hogy a használatával izmos pofid és szexi mosolyod lehet, akárcsak Ronaldónak. Persze a szexi focistának egyébként is szívdöglesztő mosolya van, amint valószínűleg inkább a szerencsés géneknek köszönhet. De a videót mindenképpen megéri csekkolnod, mert tutira dőlni fogsz a nevetéstől, ha meglátod Cristianót a szájában a rezgő kütyüvel!

Még több

weekend