Csekkold a szexi Herkuleseket!

Tudtad, hogy idén három film is készült Herkules legendás életéről? És bár a készítőktől ez elég érdekes húzás, mi nem bánjuk, mert így legalább tripla adagot kaphattunk a dögösebbnél dögösebb hősökből!

Csekkold a szexi Herkuleseket!
galéria

Csekkold a szexi Herkuleseket!

Csekkold a szexi Herkuleseket!

Fotó megosztása:

Az első filmet, a Herkules legendáját még januárban mutatták be a mozik, nagy kedvencünk, Kellan Lutz főszereplésével. A második Herkules viszont nemrég, júliusban debütált. Ez a verzió egyébként főleg a Herkules képregényből merítve dolgozza fel a szexi félisten legendáját. A főhőst ráadásul Dwayne Johnson játssza, sőt, ebben a moziban tűnt fel először Palvin Barbi is, színésznőként. De ha azt hinnéd, hogy a filmnek ez az egy magyar vonatkozása van, akkor tévedsz, ugyanis a történet rengeteg jelenetét nálunk forgatták. Ha lecsekkolnád, siess, mert még vetítik a mozik!

De nem sokáig, holnap ugyanis elstartol az idei harmadik feldolgozás is, a Herkules:Feltámadás. Itt a sztori Herkules száműzetése utáni élete körül bonyolódik, amit külön imádunk, hiszen a főszerepet a dögös John Henningan csípte meg!

Neked melyik Herkules a kedvenced?

Még több

weekend