Miley-nak új hobbija van!

Nem, Miley Cyrus ezúttal nem az őrült jelmezekért vagy a popórázásért van oda, hanem egy sokkal hétköznapibb elfoglaltságot talált magának. Ami ettől még egy picit sem visszafogott!

2014.08.07. 11:08
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Miley-nak új hobbija van!

Amikor az énekesnő imádott kutyusa, Floyd, áprilisban elpusztult, Miley teljesen kiborult. Ez a rézós időszak viszont egy új elfoglaltságot hozott az életébe! Miley ugyanis kreatív hobbikat keresett magának, hogy lefoglalja magát, és ne gondoljon annyit a kedvencére.

Azonban pedig hamar kiderült, hogy Miss Cyrus szuper tehetséges a babrálásban. Na jó, ne horgolt terítőket és virágos hímzéseket képzelj el! Az énekesnő ugyanis most sem hazudtolta meg magát, és egy teljesen egyedi és feltűnő alkotási módszerrel rukkolt elő. A lényege az, hogy összegyűjt egy csomó műanyag játékot, például babákat, jójókat, kulcstartókat, kisautót stb., és összeragasztja őket. Persze úgy, hogy azokat viselni is lehessen! Valamelyikből hajgumit, fejpántot vagy éppen karkötőt készít, és persze az alkotásokról készült képeket sosem felejti el megosztani a rajongóival. A legnagyobb kedvence egyébként egy maszk, ami szintén hemzseg az apró kacatoktól. Készülj, szokatlan képek következnek!


Miley ebben a műhelyben alkot.


Már elő is vannak készítve az alapanyagok.


Első művei között volt a babás hajgumi.


Később már egy fejpántot is összedobott.


Te bevállalnád ezt a Grumpy Cat-es karkötőt?


És persze a kedvenc macis arcmaszkjáról se feledkezzünk meg…

Neked bejönnek Miley sajátos kiegészítői?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend