A te pasidról mit mond az alsónacija?

El sem hinnéd, hogy az alsógatyók mennyire beszédesek, és hogy ennyi mindent elárulnak a viselőikről. Csekkold a naci típusokat és a gazdijukat!

A te pasidról mit mond az alsónacija?

Basic boxer: Semmi dísz, nem túl rövid és nem is hosszú. Egyértelmű, hogy a srácnak a kényelem az első, na de nem azért, mert nem érdekli a külseje. Egyszerűen csak akkor a legmagabiztosabb, ha a maga ura (ahogy a férfiassága is).

Pici naci: A szuper szűk fazonban minden rendesen látszik, ezért a viselője biztos nem önbizalomhiányos, inkább büszke arra, amije van. Sőt, talán néha túl sokat is mutat magából.

Popótartós naci: Aki ilyen gatyót húz, bizony bókra vár. Tudja nagyon jól, hogy megdolgozott a kerek domborulataiért, és azt akarja, hogy ezt más is észrevegye. Na jó, ez a hátsó tényleg megérdemel egy elismerő pillantást.

Bugyi-gatyó: Hmm, ez a srác száz százalék, hogy a múltban él. Klasszikus, udvarias és hagyományos. Ami szuper, ha tényleg gentleman, de azért belebújhatna egy buggyosabb fazonba, nem? Amúgy is, a bugyi a lányoké!

Kigyúrt bugyi: Oké, vannak esetek, amikor ez a fazon megengedett!

Színes naci: A pasik sokszor a tudtuk alatt választanak olyan színű gatyót, ami éppen a hangulatukat tükrözi. Ha pirosat húzott aznap, akkor már előre örülhetsz az esti rosszalkodásnak, a kék viszont azt üzeni, hogy meg kellene vigasztalnod.

Még több

weekend