A szexi pasik visszatérnek Dallasba

Valld be, hogy már te is hiányoltad a szívdöglesztő Josh Hendersont és Jesse Metcalfe-ot a képernyőről, ugye? Akkor van egy szuper hírünk, jövő héten ugyanis folytatódik a Ewing-fiúk csatája!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A szexi pasik visszatérnek Dallasba

Áprilisban éppen a legizgalmasabb résznél szakadt félbe a Dallas harmadik évada, hiszen az utolsó részben John Ross lebukott, hogy megcsalta Pamelát Emmával, ezután a csajszi rohamot kapott és kórházba vitték. Ann az exével csókolózott, Southforkot pedig felgyújtották, miközben Samantha bent feküdt ájultan. És akkor még nem is említettük Elenát, akit teljesen behálózott a rejtélyes pasija, sőt titokban azon mesterkedik, hogy teherbe ejtse. A hosszú várakozás után pedig végre jövő héten kiderül, mi lesz a Ewingok sorsa, de mi azért már most kiderítettünk néhány részletet.

Először is megnyugodhatsz, mert Pamela túléli a rohamot, és sikerül felgyógyulnia. John Ross-nak viszont nem tud megbocsátani, ezért bosszút forral ellenne. De úgy tűnik, lesz aki megvigasztalja a sármos srácot, mert az egyik előzetesben egy pillanatra felvillan egy jelenet, amiben Elenával csókolózik. Még az is lehet, hogy a régi szerelmesek összejönnek, bár azt egyelőre nem tudni, hogy Elena tényleg babát vár-e vagy sem. Az viszont biztos, hogy Bobby és Christopher továbbra is John Ross ellen harcol, és a tűzeset csak még jobban elmérgesíti a viszonyukat. Sőt, Bobby életét megnehezíti az is, hogy felbukkan egy régi szerelme. Szóval készülj, mert ezúttal is pörögnek majd az események Dallasban!

Címkék: Dallas harmadik évad? Ewing sorozat

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend