Ezt a videót szívesen eltitkolnák a sztárok!

A hírességek életében is van néhány olyan fejezet, amit örökre kitörölnének az emlékezetükből, ez a felvétel pedig épp ezeket gyűjtötte össze!

Ezt a videót szívesen eltitkolnák a sztárok!

Hiába ismeri őket ma már az egész világ, hiába irigylik őket millióan, azért a sztároknak is meg kellett küzdeniük azért, hogy elérjék a céljaikat. Mielőtt beindult volna a karrierjük, nem tálcán nyújtották nekik a legszuperebb szerepeket, hanem bizony nekik is meghallgatásokra kellett járniuk.

Szerencsére ezekről a válogatásokról több felvétel is megmaradt, és most egyetlen hosszú videóban lecsekkolhatod, hogyan ügyetlenkedtek kezdetben még a legnagyobb sztárok is. Ugye őket elnézve a te önbizalmad is megjött kicsit?
Brad Pittre például szinte rá sem ismersz majd, annyira fiatal volt, ahogy Leonardo DiCaprio is mindössze 9 éves volt, amikor jelentkezett A kívülállók című sorozat egyik szerepére. Lindsay Lohan pedig évekkel ezelőtt még maga volt a megtestesült szelídség és cukiság, akárcsak Selena Gomez, aki a videóban épp a Varázslók a Waverly helyről csapatába próbált bekerülni. Megan Fox viszont tuti rosszul érezte magát, mikor meglátta a róla szóló néhány másodperces bejátszást, mert a nagy izgalom miatt még a szövegét is elrontotta. Miley Cyrus-nak pedig akkoriban nem volt olyan szabályos fogsora, mint most, és az artikulálást is túlzásba vitte.

Te mindegyik sztárra ráismertél?

Még több

weekend