Gasztronómiai élmények Hajdúszoboszlón (X)

Itt az idő, hogy a gasztronómia kerüljön a középpontba Hajdúszoboszlón a felüdülőhelyen.

2014.08.15. 12:08
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Gasztronómiai élmények Hajdúszoboszlón (X)

A finom ételek és italok kóstolása mellett megtapasztalhatod a szoboszlói gyógyító víz erejét és feltöltődhetsz élményfürdőinkben.

Lassan vége a nyári forró napoknak, de nem kell elkeseredned, hiszen az őszi időszakban is felejthetetlen élmények várnak rád Hajdúszoboszlón. A „felüdülőhely” a sokszínű három generációs fürdő szolgáltatások mellett, szórakozást ígérő fitness programok széles kínálatát is nyújtja az Aqua-Palace élményfürdő.
A hajdúszoboszlói gyógyfürdő kedvező gyógy- és fürdő szolgáltatások mellett az őszi időszakban a szálláshelyek is kiemelt akciókkal várnak téged. A kiemelt ünnepek és fesztiválok idejére, ha szállodában foglalsz az alapszolgáltatásokon kívül felnőtt és gyermek programok közül is válogathatsz, saját részedre vagy a családod számára a pihenés kiegészítéseként.

Az őszi időszakban a fürdőszolgáltatások mellett kiemelt események, fesztivál programok fellépői- és gasztronómiai ínyencségek gondoskodnak a szórakoztatásodról.

Szeptember elején, két kiemelt gasztronómiai rendezvényhez is tudod igazítani az utószezoni pihenésedet Hajdúszoboszlón. Először szeptember 06-án kerül megrendezésre a Birka- és Slambucfőző Örömnap, melyen a hagyományos hajdúsági ételeket kóstolhatod meg, melyek a hajdúszoboszlói repülőtéren bográcsban készülnek. Ezt követően 12-14 között a Bioétel- és Borfesztivál, Hajdúszoboszló legnagyobb gasztronómiai fesztiválja vár a város turisztikai központjában a Szent István Parkban. A három napos fesztiválon a bioételek széles választéka mellett, kiváló magyar borokat is kóstolhatsz. Mindkét rendezvények kulturális és szórakoztató programok várnak téged és családodat, ráadásként pedig kiváló előadók koncertjein is szórakozhatsz.

TIPP: Hajdúszoboszlón szeretnél kikapcsolódni, nyerj 2 napos hajdúszoboszlói pihenést.
Véleményed most nyereményt érhet, töltsd ki kérdőívünket. http://hajduszoboszlo.hu/nyeremenyjatek.

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend