A hét legviccesebb videója: pasik hasszorítóban

Az összes hímnemű ismerősöd úgy tekint a különböző alakformáló fehérneműkre, mint valami rémisztő kínzóeszközre? Na és mi lenne, ha egyszer ők is kipróbálnák? Most lecsekkolhatod!

A hét legviccesebb videója: pasik hasszorítóban

Még Bridget Jones is sokáig tépelődött, hogy az első randira a hasleszorítós bugyiját vagy inkább a szexi csipkés tangáját válassza-e. Na persze Hugh Grant egyből „lenagyibugyizta” a számára bizarrnak tűnő darabot. De rossz hírnév ide vagy oda, még Kim Kardashian is gyakran beveti ezt a láthatatlan trükköt, hiszen a rafinált, leszorítós fehérneműknek köszönhetően még az ő a nőies domborulatain is extra-szuperül mutatnak még a legszűkebb darabok is.

Szóval ha te is beveted ezt a taktikát, ne aggódj, mi maximálisan megértünk! Sőt, nem csak mi, hanem az a pár srác is, aki egy kísérlet kedvéért bevállalta, hogy levideózzák, miközben életében először felpróbál egy ilyen fehérneműt.

A fiúk persze először teljesen kiakadtak, és kínosnak érezték a dolgot, de aztán hamar rájöttek, hogy igenis van értelme az ilyen női praktikáknak. Ráadásul az egyikük még azt is bevallotta, hogy élvezi, amiért ilyen feszesnek és vékonynak érzi magát, egy másik pasinak pedig egyenesen szárnyalni támadt kedve, annyira felszabadítónak találta a hasszorítós bugyit! Csekkold a videót!

Na ugye, hogy érdemes kipróbálni?

Még több

weekend