Csekkold Gaby legjobb jeleneteit!

Fogadjunk neked is a dögös és vicces Eva Longoria, vagyis Gaby Solis volt a kedvenced a Született feleségekben, igaz? Na, és melyik jelenetekben imádtad a legjobban? Íme a Cosmo toplistája…

Csekkold Gaby legjobb jeleneteit!

Már Gaby első bemutatkozása a Lila Akác közben is iszonyatosan viccesre sikerült. Emlékszel, mikor egy flashback jelenetben majdnem meztelenül fogadta Bree-t, Lynette-et, Susant és Mary Alice-t? Majd az is kiderült, hogy miért…

Mi imádtuk a híres, kék ruhás jelenetet, amikor Gaby már terhes és teljesen kétségbeesik, hogy többé nem lesznek rá jók imádott rucijai. Amikor két nap extra diétázás után mégis belebújik a csini ruhába, nem tudja felhúzni a cipzárt, ezért megkéri a kertészeit, hogy segítsenek neki. Harapófogóval végül sikerül megoldani a dolgot, de a legviccesebb pillanat csak ezután jön:

Ugyanilyen sokat nevettünk akkor is, amikor Carlos hiába próbálta elmagyarázni, hogy hullafáradt, Gabyt nem nagyon érdekelte, és mindent bevetett annak érdekében, hogy egy kicsit hancúrozzon a férjével. Carlos végül az ágyhoz kötözte Gabrielle-t, csak nem az lett a vége a dolognak, amit szeretett volna:

De bármennyire is odavoltunk Gaby és Carlos párosáért, azért azt is imádtuk, mikor a szívdöglesztő kertészével, Johnnal bújt össze. Jesse Metcalfe-ot pedig azóta sem tudjuk kiverni a fejünkből.

Persze Gabrielle Solis nem csupán a legszexibb feleség, hanem a legtrendibb is, hiszen mindig ő viselte a  legcsinibb ruhákat, és imádott vásárolni. Ez a shoppingolós jelenet igazi klasszikus:

Neked melyik Gaby-jelenetek voltak a kedvenceid? Írd meg nekünk kommentben!

Még több

weekend