Ez volt a világ legviharosabb esküvője

Egy angol pár mindent jó előre, A-Z-ig megtervezett, hogy a nagy napjuk valóban tökéletes legyen. De egy apró dologgal nem számoltak: hurrikán közeledett feléjük.

Ez volt a világ legviharosabb esküvője
galéria

Ez volt a világ legviharosabb esküvője

Ez volt a világ legviharosabb esküvője

Fotó megosztása:

Oké, Anglia egyébként is esős, de ekkora viharra Katy és Richard sem számított, amikor kerti lagzit terveztek. Az esküvői ceremónia kellős közepén ugyanis lecsapott a Bertha hurrikán. A szertartást egy üvegházban tartották, ami nehezen, de megküzdött az erős széllel, viszont a non-stop ömlő esőt már nem tudta kivédeni, így a víz befolyt a terembe. Természetesen, a szerelmes párt a tomboló időjárás sem tántorította el, kimondták a boldogító igent.

Viszont a lagzit teljesen elmosta az eső, vagyis a sár. Bokáig érő iszapban állt az egész sátor, ahol a mulatságot tartották volna. De Katy és Richard kedvét még ez sem vette el, kibújtak a cipőjükből és tovább ünnepeltek. Persze, a vendégsereg sem tiltakozott a pancsolás ellen, ők is mezítláb bulizták végig az éjszakát. Hála viszont a zuhénak, és a pár pozitív hozzáállásának, szuper egyedi képek készültek a szokatlan esküvőn. Lapozd át a különleges fotókat!

Még több

weekend