Burkold magad vörösbe!

Észrevetted már, hogy ha vörös színű ruciban lépsz ki az utcára mindenki végigpásztáz egy pillanatra? Naná, hogy megakad rajtad a szemük, hiszen ezzel az árnyalattal üzensz nekik valamit!

Burkold magad vörösbe!

Képzeld, már csak azzal, hogy egy vörös színű rúzst kensz magadra, máris beindítod a pasik fantáziáját. Ugyanis abból, hogy te bevállaltad ezt a vadító árnyalatot, arra következtetnek, hogy az ágyban is nyitottabb vagy. Sőt, ha online keresed az igazit, a profilképeden is villants egy kis vöröset, például a ruhádon, a hajpántodon vagy a mögötted levő falon. Hiszen, ha a srácok meglátják ezt a színt a fotódon, egyből lekattintják az oldalad. Így nagyobb az esély arra, hogy a sok-sok látogatód között egyszer csak tényleg felbukkan a nagy Ő.

De nehogy azt hidd, hogy csak a srácokra van hatással a vörös szín! Ha ilyen árnyalatú ruhában bukkansz fel a buliban, a csajoknak is egyből az jut eszükbe, hogy nyitottabb vagy a huncutságokra. Csak éppen nekik negatívan csapódik le dolog, mivel ők inkább arra gondolnak, hogy ezzel a kisugárzásoddal könnyen elhalászod előlük a pasikat. Ergo féltékenyek lesznek rád, még, ha nem is ismernek. Viszont az szuper érdekes, ha feszülős, vörös ruhában mész dolgozni, az kevésbé akasztja ki a lányokat, mintha egy ugyan olyan színű, de bő szabású szerkót húztál volna. Mivel egy lezserebb ruciban nehezebb melózni, ezért azt hihetik, hogy te munka helyett inkább egy irodai rosszalkodásra készültél az egyik kollégáddal. Jaj, csajok, nem kell mindent túlgondolni!

Még több

weekend