Jön a True Blood mozi?

Úgy tűnik, a True Blood-fanoknak nem lesz okuk sokáig szomorkodni, hiszen bár a sorozat véget ért, jó esély van rá, hogy a történet széles vásznon folytatódjon tovább!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jön a True Blood mozi?

A True Blood utolsó, 7. évadjának fináléját augusztus 24-én adta le az HBO, a találgatások pedig szinte azonnalmegindultak a folytatást illetően. Különösen azért, mert Stephen Moyer anno egy kísérteties interjúban is célzott rá, hogy vannak ilyen terveik:

„Nem vagyok biztos 2015 nyarában, de ha a dolgok úgy mennek, ahogy szeretnénk, akkor 2016 nyarán viszont biztosan lesz valami néznivaló. Nemsokára lesz is ezzel kapcsolatban egy bejelentésünk…”

BejelentéSÜNK? Hm, úgy tűnik, akkor nem Moyer magánakciójáról van szó, hanem egy olyan dobásról, amiben az egész Tru Blood-stáb helyet kaphat. Ráadásul a napokban egy HBO-közeli forrás is meglebegtette az amcsi lapoknak, hogy jó esély van egy spin-offra, sőt, már az egyeztetések is megkezdődtek a mozi verzióról, amiben a teljes megszokott színészgárda szerepelne.

Hát, mi nagyon örülnénk már annak a beígért, hivatalos bejelentésnek, mert szeretnénk újra együtt látni a kedvenceinket! Ugye te is?

Címkék: alexander skarsgard film inni és élni hagyni mozi moziverzió sorozat True Blood

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend