Ilyen lesz az új Gossip Girl

Most már biztos, hogy a The Royals című sorozattól Katalin és Vilmos azonnal zavarba jönnek majd. A képzeletbeli angol uralkodó családról szóló széria sztorija ugyanis legalább olyan botrányos, mintha az Upper East Side-on játszódna.

Ilyen lesz az új Gossip Girl

Legutóbb már írtunk róla, hogy hamarosan érkezik egy vadiúj sorozat, ami olyan lesz, mintha Queen B. és Kate Middleton életét ötvözték volna. De most mutatunk egy vadiúj előzetest a The Royals! című szériából, ami egy képzeletbeli királyi család életét mutatja be, akiket leginkább az őrült bulik, a botrányok és a szenvedélyes kapcsolatok éltetnek. „A lányom legintimebb testrésze négy címlapon virított, a fiam egy közrendű lánnyal jár, a férjem vállát egy egész világ gondja terheli. Ha elfelejtetted volna, mi nem egy hétköznapi család vagyunk” – így vezeti fel az előzetest Elizabeth Hurley, aki Helena királynét alakítja majd.

A monológja alatt pedig bepillantást nyerhetsz abba, mennyire „szent” valójában a kis hercegné, aki egy pezsgősüveggel alszik. Vagy a dögös herceg, aki után csajok tucatjai vágyakoznak. „Ez egy igazán szexi kalandozás az udvari életben” – folytatja Elizabeth. A sorozat első ránézésre pedig tényleg olyan, mintha a Gossip Girl világát ültették volna át a Buckingham palotába. A forgatás egyébként valóban Angliában zajlik, így tényleg van esély arra, hogy Vilmos herceg és a fiatal trónörököst alakító William Moosley az életben is összefusson. Ráadásul, még a nevük is egyezik! De az tuti, hogy sokat koppintottak Harry herceg bulizós életéből is, vagy éppen a Katalin körüli felhajtásból. Nézd végig az előzetest, és tuti, hogy rákattansz a londoni Queen B.-botrányokra!

Még több

weekend