Itt a Jóbarátok reunion

Hiába fogadták meg a sorozat szereplői, hogy soha többet nem áll össze újra a csapat, most a Jóbarátok 20. évfordulójának tiszteletére mégis megtörtént a várva-várt reunion!

Itt a Jóbarátok reunion

Tavaly nyáron hónapokig pletykáltak arról, hogy tíz év kihagyás után folytatódik a Jóbarátok című sorozat. Akkor Lisa Kudrow volt az, aki rögtön meg akarta akadályozni ezt a tervet, és ezzel érvelt: „Öreg vagyok én már ehhez!”. Ám most mégis beadta a derekát, így újra összeállt a csapat – legalábbis a lányok!

Jennifer Aniston ugyanis a Jimmy Kimmel show vendége volt, ahol a műsorvezető bevallotta, mennyire odáig volt a Jóbarátokért és még fiktív jeleneteket is írt belőle. Így arra kérte a színésznőt, mi lenne, ha együtt eljátszanának egy részt, ahol ő alakíthatná Rosst. Jen belement a játékba, és ekkor a stúdióban leleplezték Monicáék konyhájának tökéletes mását. Aztán, ahogy olvasni kezdték a vicces szövegkönyvet, belépett Courtney Cox, vagyis Monica, majd nem sokkal utána Lisa Kudrow, azaz Phoebe is megjelent a színen. Jennifert pedig teljesen váratlanul érte ez a meglepetés.

Jimmy Kimmel azért szervezte ezt az akciót, mert a sorozat szeptember 22-én ünnepli a 20. születésnapját, és ha már egy valódi folytatást nem lehet összehozni, legalább ennyivel örömet akart szerezni a rajongóknak. Sajna viszont meg kell elégedned ezzel a csajos jelenettel, ha vágytál volna a folytatásra. Jennifer Aniston ugyanis gyakran nyilatkozik arról, hogy hiába jelentette a széria az életének egy fontos részét, és ennek köszönheti a karrierjét, viszont utálja, ha folyton fel kell idéznie a régi emlékeket.

Még több

weekend