Hangolódj a szombat esti bulira

Ugye ilyenkor már te is lázban égsz a hétvégi bulik miatt? Mit szólnál, ha addig begyakorolnál pár szexi mozdulatot a legmenőbb sztárok klipjeiből?

Hangolódj a szombat esti bulira

Ráadásul nem is akármilyeneket, hanem igazi önbizalomturbó lépéseket a kedvenceid legdögösebb videóiból. Néha nyugodtan ereszd el magad és riszáld szexin a buli közepén, miközben kikapcsolod az agyad, és teljesen átadod magad a zenének. Ez nem csak a srácoknak fog bejönni, hanem mindenki más látni fogja, hogy mennyire laza és jófej vagy. A dögös csípőmozdulatok és fenékriszák pedig igazán jót tesznek a nőiességednek, az önbizalmadnak, sőt az alakodnak is, ugyanis az intenzív mozdulatokkal egy-kettőre elégedheted a kalóriákat.

1. Nicki Minaj – Anaconda

Nicki klipje sokaknál kiütötte a biztosítékot, mert az tuti, hogy a popókon kívül nehéz másra figyelni. Pár mozdulatot viszont mindenképp less el a csajoktól, és vesd be a partyn, persze egy szolidabb szerkóban.

2. Jennifer Lopez feat. Pitbull – Booty

Ez a videóklip még testedzésnek is elmegy, a zene pedig szupercsajos, úgyhogy riszára fel!

3. Shakira feat. Carlinhos Brown – La La La

Persze Shakot sem hagyhatjuk ki a listából. A csípőtekerés istennőjének mozdulataival te leszel a buli sztárja, úgyhogy rázd csak a ritmusra.

4. Taylor Swift – Shake It Off

Mi most teljesen rápörögtünk erre az új dalra és le is másoljuk a menő táncot!

Még több

weekend