Véget ér a Vámpírnaplók

Még el sem startolt a sorozat következő, hatodik évada, máris egy rossz hírt közöltek a készítők. Képzeld, jövőre végleg befejeződik a vámpíros sztori!

Véget ér a Vámpírnaplók

A Vámpírnaplók producere, Julie Plec, már az idei Comic Con gálán utalgatott arra, hogy talán ez az évad lesz az utolsó. Akkor azt mondta, hogy addig folytatják csak a sorozatot, ameddig azt a színészek szívesen csinálják. És bár a széria alkotói még tavasszal is hosszútávra terveztek, most még úgy néz ki, hogy hamarosan befejeződik a történet, pedig jelenleg ez az egyik legsikeresebb sorozat, mivel egy epizóddal csak Amerikában 2 millió nézőt ültetnek le a képernyők elé.

A folytatáshoz ugyanis a főszereplő-trió, vagyis Nina Dobrev, Ian Somerhalder és Paul Wesley beleegyezését is várták, de hiába, mert Ian a napokban bejelentette, hogy nem szeretne többé Damon bőrébe bújni. A szívtipró színész azt is hozzá tette, hogy az utolsó részekkel tényleg pont kerül a történet végére, és ezzel életük egyik legfontosabb eseménye is lezárul. Te mit gondolsz: vajon tényleg elérkezett az idő, hogy befejezzék a sikeres sorozatot, vagy az egész hátterében az Ian és Nina között dúló háború áll? Akárhogy is van, ne szomorkodj, mert a nagy fináléig még jó pár részt végigizgulhatsz, legalábbis a hatodik évad előzetese elég sokkolóra sikerült. Nézd csak:

Még több

weekend