Kiszivárgott az Így jártam anyátokkal átírt befejezése

Biztos emlékszel, hogy mikor az Így jártam anyátokkal márciusban véget ért, nagyon sokan felháborodtak azon, ahogy a készítők lezárták a sztorit. (Vigyázat, ha még nem láttad az utolsó részt, most SPOILER következik!)

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiszivárgott az Így jártam anyátokkal átírt befejezése

Ted és Robin újra együtt, és Tracy meghal? Nemár. Kilenc évadon át szurkoltunk, hogy Mosby végre megtalálja az igaz szerelmet. Ugye érthető, hogy ezek után senki sem volt elégedett azzal, hogy végül Robinnal jött össze, aki ráadásul sosem szerette/értékelte őt eléggé? Nos, ahogy már akkor megírtuk, a készítők azonnal levették, hogy a sorozat fanok mennyire csalódottak végkifejlettől (gyakorlatilag felrobbant tőle az internet). Ezért ígéretet tettek arra, hogy a díszdobozos DVD-kiadásban egy alternatív befejezés is helyet kap majd, hogy mindenki megkapja azt a verziót a sztori lezárásáról, amire vágyott.

Ez a DVD-pakk viszont elvileg csak szeptember 23-án jelent volna meg, egy véletlen folytán viszont az új befejezés kiszivárgott, és felkerült a YouTube-ra! Persze ahogy a hibát észlelték, azonnal letiltották a videót, de szerencsére volt pár YouTube-guru, aki még idejében kapcsolt, és idejében elmentette az átírt happy endinget. Nézd csak:

Már csak egy kérdésünk maradt: neked melyik befejezés tetszik jobban?

Címkék: alternatív befejezés befejezés így jártam anyátokkal kiszivárgott! ted mosby

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend