Szikszai Johanna és Ada végigsöpört a kifutón

A két szépség ezúttal nem menő rucikat villantott meg a catwalkon, hanem a Liszt Ferenc reptér felszállópályáján pózolt. Persze csak addig, amíg el nem dördült a startpisztoly, és elrajtolt Európa egyik legkülönlegesebb jótékonysági futóversenye, a II. Runway Run.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szikszai Johanna és Ada végigsöpört a kifutón

Szombat délelőtt közel 700 futó próbálhatta ki, milyen érzés azon a betoncsíkon futni, ahol pár órával előtte még repülőgépek szálltak fel és le. Az indulóknak egyéniben 12 km-t, csapatban 2×6 km-t kellett teljesíteni a Budapest Airport és a Nike által rendezett rendhagyó futóversenyen. Az RTL Klub műsorvezetője, Ada és Szikszai Johanna topmodell most először alkottak váltópárost. A lányoknak még arra is maradt idejük, hogy a bemelegítés után pózoljanak a szeptemberi Cosmóval.


„Még sosem versenyeztem ehhez hasonló helyszínen. Nem mindennapi élmény a repülőgépek kerekeinek gumilenyomatain futni, és gyönyörű a kivilágított kifutó is” – mondta Szikszai Johanna, aki éppen a júliusi Cosmóban beszélt arról, hogy mennyire szeret futni, és korábban versenyzett is. „Nem lesz gond a  6 km-es távval, hiszen néhány éve ennek a többszörösét is teljesítettem, de azért van bennem drukk.”


Ada, aki másodikként futott a váltóban, viszont csak nemrég kezdett komolyabban készülni a távra: „Ez lesz az első 6 kilométeres kihívásom, szóval én izgulok jobban kettőnk közül” – mondta a rajt előtt.  A lányok végül a középmezőnyben értek be. A versenyt amúgy több híresség Epres Panni, Trokán Nóra, Rubint Réka és Kammerer Zoltán is teljesítette. Az adományokat a szervezők jótékonysági célra ajánlották fel, például a Nemzetközi Gyermekmentő szolgálat számára.

Címkék: ada Runway Run szikszai johanna sztárhírek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend