Vásárolj akár féláron a WestEndben a Cosmo.hu-val!

Kong a szekrényed az ürességtől, vagy csak beszereznél néhány trendi tavaszi darabot? A neszesszeredre is ráférne egy frissítés? Akkor van egy jó hírünk: kuponjainkkal 20-50% kedvezménnyel vásárolhatsz!

Vásárolj akár féláron a WestEndben a Cosmo.hu-val!

Ugye te is alig várod, hogy a téli kabátodat és vastag pulcsijaidat lecseréld vidámabb cuccokra? Ugyan az időjárás még picit télies, de a gardróbodba már most becsempészheted a tavaszi trendeket, ráadásul a pénztárcádat sem kell lenulláznod! A cosmo.hu-n ugyanis most 100 db shopping kupont találsz, amelyeket március 10-12. között tudsz felhasználni a WestEnd üzletében!

Szerezz be például egy menő farmert vagy dzsekit a Gas Jeansben 20% kedvezménnyel, egy csini táskát a Springfieldben szintén 20%-kal olcsóbban. Vagy beújítanál egy Converse cipőt? Most azt is megteheted akciósan!

westend-kupon-gas-cosmopolitan

GAS dzseki: 45.900 Ft helyett 20% kedvezménnyel 36720 Ft

Ha pedig a ruhatáradat már felturbóztad, jöhet a neszesszered! Irány a Clinique, az Estée Lauder vagy a Body Shop, ahol mind 20% kedvezményt kapsz, sőt az Yves Rocher-ban egy termékre 40%-ot!

westend-kupon-yves-rocher-cosmopolitan

Yves Rocher hidratáló testpermet: 2290 Ft helyett 40% kedvezménnyel 1374 Ft

A nagy shoppingtúra után pedig biztosan jól esik majd egy akciós menü a Vapianóban, otthon pedig belemerülhetsz egy izgalmas könyvbe, amit a Libriben szintén 20%-kal olcsóbban tudsz megvásárolni.

westend-kupon-libri-cosmopolitan

Libri: 3690 Ft helyett 20% kedvezménnyel 2959 Ft

Nincs más dolgod, mint rákattintani a cosmo.hu-n a WestEnd Kuponok rovatra, az üzletkeresőből kiválasztani a kedvenceidet, majd kinyomtatni a kuponokat, aztán március 10-12. irány a WestEnd!

Még több

westend_shopping