2010.12.06.@ 00.12

Kerüljön könyv is a karácsonyfa alá!

Egy jó könyv lebilincselő történetével minden alkalomra remek ajándéknak számít. Igaz manapság azt állítják, hogy az emberek kevesebbet olvasnak és ritkábban ajándékoznak könyvet, de a mi tapasztalatunk az, hogy a könyvek újra reneszánszukat élik. Hiszen olvasni tényleg jó!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A karácsonyi ajándékvásárlási lázban igazán nagy segítség, hogy a választott könyvet internetes web áruházból tudjuk megrendelni. Így nem kell a tömegben tülekedni, hogy az ajándékunk a fa alá kerüljön, hiszen néhány kattintás után már házhoz is hozzák nekünk.

Az idei ünnepi ajánlatok között találtuk meg Stephen Leather ír születésű szerző legújabb könyvét. Bár nem egy karácsonyi történet, mégis annyira lebilincselő, hogy minden krimi kedvelő a polcán szeretné majd tudni. A szerző már hazánkban is egyre népszerűbb, angol nyelvterületen pedig mintegy húsz kötettel büszkélkedhet. Az író hosszú évekig volt Távol-Keleti tudósító, majd ezekben az egzotikus környezetekben játszódó thrillereket kezdett írni, amelyeknek köszönhetően gyorsan hatalmas népszerűségre tett szert. Ez nem csoda, hiszen a történetek, helyszínek hitelességét garantálja az író életmódja. Stephen Leather az év egyik felét Thaiföldön, a másik felét pedig Írországban tölti. Az író tudósításszerűen, de rendkívül olvasmányosan és izgalmasan ábrázolja a terror elleni küzdelmet, a thai kultúrát, szokásokat.
 
Stephen Leather: Lélektelenül – Dead Man

25 év véres küzdelem után az Ír Köztársasági Hadsereg, az IRA vezetősége úgy dönt, hogy elfogadja a békekötési ajánlatot és 1994. augusztus 31. éjféltől beszünteti katonai műveleteit. Az egyezmény részeként a korábbi "terroristák" amnesztiát kapnak.

Egyes fanatikusok azonban nem tekintik magukra nézve kötelezőnek a megállapodást. Az áldozatok rokonai viszont nem tudják elfogadni a korábbi terrorcselekmények elkövetőinek felmentését. Bosszúk és ellenbosszúk felderítésére, és a további vérontás megakadályozására Dan "Spider" Shepherdnek a kommandósból lett titkos ügynöknek be kell épülni közéjük.
Bosszú indul más irányból is, egy szaúdi férfi két Spiderhez közel álló embert akar megöletni.
Erkölcsi kérdések, jogi megfontolások és egy hirtelen fellobbanó szerelem is nehezíti Spider munkáját. Stephen Leather az Írországban és Thaiföldön is élő író ezúttal is hiteles és hallatlanul izgalmas új regényt alkotott.
 
Te is szeretnél könyvet a fa alá? Az LMP Publishing kiadó segítségével most kedvezményesen is hozzájuthatsz Stephen Leather lélegzetelállító műveihez!
 
Kettő vagy több könyv vásárlása esetén a szállítási költséget (890Ft) átvállaljuk.
 
Ajánlatunk Magyarországi címre történő vásárlásra vonatkozik
(határon túli megrendelőinket kérjük vegyék fel kapcsolatot cégünkkel itt:
shop@lmp-publishing.hu 

Látogass el honlapunkra! >>>

 

 

Címkék: alá! karácsonyfa kerüljön könyv

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több x_mas