Most, hogy mindjárt itt van advent első vasárnapja, már te is kezdesz karácsonyi lázban égni, ugye? Ha az adventi koszorút még esetleg nem is készítetted el, de az idei megható ünnepi reklámokat már biztos ezerszer végignézted, és talán az ajándékvásárlást is elkezdted. Van, ahol viszont már a karácsonyfát is felállították: például Angliában egy régi villa kertjében, ami a Nemzeti Vagyonkezelő Alapítványhoz tartozik. Itt minden évben berendeznek egy karácsonyi falut, idén pedig egy híres divattervezőt, Zandra Rhodes-ot kérték fel, hogy álmodjon meg egy különleges fenyőfát.

Zandra Rhodes egyébként is extrém stílusáról híres, és olyan sztárokat öltöztetett már, mint Sarah Jessica Parker vagy az Olsen-tesók. A designernek pedig úgy tűnik, nemcsak a stílusról, hanem a karácsonyról is egészen furcsa elképzelése van. A hagyományos gömbök és más díszek helyett ugyanis több ágat rózsaszín papírba kötözött, pink műanyag tükröket akasztott a fára, majd az egészet felturbózta néhány hasonlóan színes papírfüzérrel, szalagokkal és műanyag figurákkal. A végeredmény pedig magáért beszél:

világ-legrondább-karácsonyfája-cosmopolitan

világ-legrondább-karácsonyfája-cosmopolitan

világ-legrondább-karácsonyfája-cosmopolitan

világ-legrondább-karácsonyfája-cosmopolitan

Zandra Rhodes, a tervező

Valószínűleg kijelenthetjük, hogy ezzel megnyerte a világ legrondább karácsonyfájának járó képzeletbeli díjat. Egyetértesz?

Címkék: advent dekoráció díszítés karácsony karácsonyfa ünnep ünneplés