Ahogy közeledik a karácsony, egyre több cég rukkol elő aranyos vagy épp könnyfacsaró karácsonyi reklámmal. Az év legjobban várt videója egyértelműen a John Lewis áruházlánc reklámja volt, de legalább ennyire megható a Sainsbury’s kisfilmje, aminek főhőse, a szupercuki Mog cica majdnem tönkreteszi a Thomas család karácsonyát (ilyenkor persze minden csoda megtörténhet, így a sztori is happy enddel végződik). Persze a spanyolok sem maradhattak ki az ünnepi animáció-maratonból, ők egy szívszorító lottóreklámmal szálltak be a versenybe.

Néhány napja azonban egy minden eddiginél meghatóbb reklám járta be a netet, amivel biztosan nem tudsz majd betelni. A szinte már megrázó kisfilmet, ami után mindennél jobban értékeled majd a szeretteidet, a német EDEKA áruházlánc készítette, az ötletgazdák pedig egyáltalán nem finomkodtak, ami az üzenetet illeti. A sztori főszereplője egy idősödő bácsi, aki a karácsonyi készülődés kellős közepén kapja a hírt, hogy gyerekei idén sem tudnak ellátogatni hozzá az ünnepek alatt. A nagypapa viszont elképesztő dolgot talál ki, hogy végül mégis összehozza a családot. A történet végét pedig már tényleg a saját szemeddel kell látnod! Egy biztos: mielőtt elindítod a videót, készíts magad mellé egy hatalmas csomag zsepit!

Címkék: advent dekoráció edeka karácsony karácsonyi ajándék karácsonyi díszítés karácsonyi reklám ötletek ünnepi készülődés