Az elmúlt években a legnagyobb márkák egymást felülmúlva rukkolnak elő a meghatóbbnál meghatóbb, vagy éppen szupervicces karácsonyi reklámokkal. Biztos te is imádtad például a John Lewis vagy a Sainsbury’s ünnepi kisfilmjét, ugye? De fogadjunk, hogy gyerekkorodban a Coca-Cola karácsonyi kamionos reklámja volt a kedvenced!

Akkor biztos örülni fogsz a hírnek, hogy idén is útra kell a Coca-Cola Karácsonyi Karaván, és országszerte 14 városba látogat el a Mikulás –rénszarvasszán helyett kivilágított kamionnal, sőt egy Coca-Cola Pop-Up Store-ral a fedélzetén. Kedvedre válogathatsz igazán különleges és egyedi karácsonyi ajándékot a kólás relikviák közül, sőt még segíteni is tud, hisz a Coca-Cola minden vásárlás után 200 Ft-tal támogatja a Magyar Vöröskereszt munkáját. Ezen kívül minden helyszínen meglepetésvendégekkel, koncertekkel és kézműves programokkal várják majd a látogatókat.

Az első állomás december 4-én Dunaújváros lesz, majd az ezt követő két hétben az ünnepi menet ellátogat Mohácsra, Székesfehérvárra, Jászberénybe, Egerbe, Nyíregyházára, Tiszaújvárosba, Szolnokra, Dunakeszire, Komáromba, Fertődre, Körmendre, Balatonfüredre és végül Velencére.

Címkék: advent coca-cola karácsony karácsonyi ajándék karácsonyi karaván magyarország programok ünnep