1. Bújtass, bébi

Ha egy picit visszafogottabb hangulatra vágysz, szerezz be egy színes, lazán szőtt vászondarabot, és egy fehéren világító fénysort. Egy hosszabb asztalon simítsd ki az anyagot, és kiegyenesítve tedd a közepére a fénysort. Ha ezzel megvagy, hajtsd félbe a vásznat, és néhány gombostű segítségével rögzítsd a szélét. Ugye milyen egyszerű és mégis mennyire hangulatos?

diy-égő-karácsony-cosmopolitan

2. Masnit rá!

Ha valami színesebbre vágysz, mindenképpen próbáld ki ezt a csajos variációt! Csak fogj egy (bármilyen színű) égősort, és szorosan a kis fények közé köss színes masnikat zsákvászon anyagból. Kicsit elegánsabb dekorációt szeretnél? Akkor csináld bársony, vagy szatén szalagokból. Remekül mutat majd a lépcső korlátján, de ha összekötöd a két végét, akár egy koszorút is formálhatsz belőle, ami nagyon jól néz majd ki az ágyad fölött is!

diy-égő-karácsony-cosmopolitan

3. Poharas trükk

Ha igazán kreatív csaj vagy, tutira ez a papírpoharas égősor lesz a kedvenc dekorációd! Használj hozzá sima, egyszínű égősort (a legjobb a fehér), és vegyél hozzá pici, papírból készül kávés poharakat mindenféle színből. Egy olló segítségével ejts egy apró vágást a poharak alján, majd bújtasd bele a kis égőket. Ugye milyen szuper?

diy-égő-karácsony-cosmopolitan

4. Ne felejts tábla

Eddig csak a hűtőre irkáltad egy-egy cetlire, hogy mik azok a teendők, amiket nem szabad elfelejtened? Akkor turbózd fel egy kicsit a szürke mindennapjaidat ezzel a karácsonyi égősoros megoldással! Csak vegyél egy parafa táblát, szögezz rá pár apró színes égősort, és csipeszek segítségével tűzdeld arra, hogy miket is kell észben tartanod. Garantáltan gyorsabban végzed majd el őket!

diy-égő-karácsony-cosmopolitan

5. Világító képkeret

Ugye mennyi nagyszerű dolog történt veled ebben az évben? Csak nyomtass ki néhány felejthetetlen élményt, majd tedd a képeket a faladra úgy, hogy egy szív formát alkossanak. Ha kész, fogj egy égősort, és rögzítsd a fotók köré. Ezzel olyan lesz az egész, mint egy mesés világító képkeret!

diy-égő-karácsony-cosmopolitan

Na, te melyiket választod?

Címkék: advent christmas diy tippek karácsony karácsonyi égősor trükkök ünnepi készülődés xmas