Lassan már azon sem lepődnénk meg, ha jobban várnád a következő cuki karácsonyi reklámot, mint a kedvenc sorozatod legújabb évadát! A különböző cégek és áruházláncok idén ugyanis különösen belehúztak, ami a megható animációkat illeti, és egymás után rukkoltak elő az édes kisfilmekkel. Mi egyszerűen képtelenek vagyunk dönteni, annyira erős az idei széria, az angolok azonban úgy döntöttek, felállítják a cukiság-sorrendet. Éppen ezért leadták szavazataikat a kisfilmekre, így megszületett az idei karácsonyi reklámok sorrendje, ami azért okozott némi meglepetést.

Képzeld, az év egyik legjobban várt John Lewis reklámja ugyanis „csak” a 4. helyet szerezte meg magának. A kreativitásáról és szuper vizuális megoldásairól híres Coca-Cola új filmje idén a 3. helyet szerezte meg. Ezüstérmes lett az Aldi „Favourite Things” című kisfilmje, az abszolút kedvenc pedig a szupercuki Mog cica rázós karácsonyi kalandja lett. A Top 10-be egyébként olyan cégek animációi kerültek be, mint a Tesco, a Lidl vagy a Morrisons. Ha lemaradtál az idei év gyöngyszemeiről, akkor most gyorsan lecsekkolhatod őket, ráadásul most azokat a befutó reklámokat is megnézheted, amiről eddig nem írtunk a Cosmo.hu-n.

1. Sainsbury’s: Mog’s Christmas Calamity

2. Aldi: Favourite Things

3. Coca-Cola: Holidays Are Coming

4. John Lewis: The Man On The Moon

5. Cadbury: Cadbury Christmas 2015

6. Asda: The Art Of Christmas

7. Very.co.uk: The Journey

8. Lidl: School of Christmas

9. Tesco: Gluten Free

10. Morrisons: Handmade Right Here

Te mit szólsz a végeredményhez?

Címkék: advent az év karácsonyi reklámja dekoráció karácsony karácsonyi ajándék karácsonyi díszítés karácsonyi reklám ötletek ünnepi készülődés