Jó, nem akarunk becsapni, a királyi család még nem kezdte meg a karácsonyi ünneplést. Csupán Alison Jackson fotós lépett ismét akcióba, aki már korábban is vicces családi képeket készített a royal hasonmásokkal. Biztos emlékszel még Vilmos és Harry herceg pucér képeire, vagy György herceg első családi karácsonyozós fotóira, ugye? Na, a hivatásos királyi dublőrök ismét összeálltak, hogy ünnepi fotókon pózoljanak.

alison-jackson-királyi-család-cosmopolitan

Alison azonban idén az ál-Buckingam-palota helyett egy olyan helyszínt választott, ahol valószínűleg ritkán látható a királyi családegy Costa kávézót. Az egyik képen például Vilmos és a felesége cuki karácsonyi mamuszban üldögélnek a pultnál, miközben Katalin egy fagyöngyöt tart a fejük fölé, hátha elcsattant alatta egy szerelmes csók.

alison-jackson-királyi-család-cosmopolitan

De még ennél is viccesebb lett az a fotó, amelyiken Erzsébet királynő készít egy közös szelfit, ahogy családjával a kávézóban ünnepel.

alison-jackson-királyi-család-cosmopolitan

A képekről azonban két családtagot nagyon hiányolunk: a cuki György herceget és Charlotte hercegnőt. Remélhetőleg a valódi karácsonyi royal portrékről nem maradnak majd le!

alison-jackson-királyi-család-cosmopolitan

 


Címkék: advent alison jackson erzsébet királynő fotó hasonmás karácsony Katalin hercegné Kate Middleton királyi család ünneplés vilmos herceg