Alison Ingebrigtsen-Siewert egyszerűen odavan a karácsonyfákért és nem tud magának parancsolni, ha meglát egy szépet valahol. Ráadásul a nőnek több mint két hónapot vesz igénybe a lakása feldíszítése, ugyanis a karácsonyi apróságokért is legalább annyira rajong, mint a fenyőfákért. Már hálaadásra ünnepi díszbe borítja az egész házat olyannyira, hogy a sok dísztől szinte alig lehet megmozdulni a nappalijában. „Ha egyszer belépsz a házba, eláraszt az ünnepi hangulat. Már kiskorom óta megőrülök a karácsonyfákért. Néhány lány cipőket vesz, én fákat. Az egész úgy kezdődött, hogy 13 évet vártam az első gyerekem érkezéséig, és mikor teherbe esetem, annyi „Baba első karácsonya” díszt kaptam, hogy nem fért fel egy fára” – mesélte Alison a Daily News-nak, aki idén 102 karácsonyfával várja az ünnepeket.

102-karácsonyfa-cosmopolitan

De nem Alison az egyetlen, aki karácsony-függőségben szenved. Egy család például a Mikulásért rajong annyira, hogy hosszú évek óta gyűjtik a különböző kisebb-nagyobb figurákat, és az otthonukban szinte nincs egy centi hely sem a több mint 3000 szobrocskától, dísztől, mini karácsonyfától és plüss mikulásoktól, sőt még a falakat is télapós poszterekkel és képekkel aggatták tele. „Nincs helyünk semmi másnak” – mesélte a nő a TLC-nek, és elárulta, hogy az ünnep közeledtével imádnak jelmezbe bújni, és még a gyerekeiket is vicces ruhákba öltöztetik.

karácsony-fanok-cosmopolitan

Jim Maddux pedig a karácsonyi égőknek nem bír ellenállni, és körülbelül 300 égősorral aggatja tele a házát! A férfi megszállottan imádja a karácsonyi fényeket, és ezért minden évben egyre több égőt szerez be, hogy övé legyen a legszebb és legkülönlegesebb ünnepi ragyogásban úszó ház. Ráadásul nemcsak a végeredményt, hanem a díszítés folyamatát is imádja, és néhány éve YouTube-sztárrá vált az otthonáról készített, zenére villogó fényáradatól készített videó miatt.

karácsony-fanok-cosmopolitan

De azért ez már kicsit túlzás, nem gondolod?

Címkék: christmas karácsony karácsony rajongó megszállott mikulás rajongó mikulás őrült karácsony fan xmas