1. Minden karácsonyi kívánságlistán ott volt a neonszínű fura lény, Furby, ami járkált, táncolt, néha etetned kellett, és idővel megtanulta a szófordulataidat, így átváltott a saját nyelvéről, a Furbishról magyarra. De most őszintén, te tudod milyen állatok szerelemgyereke lehetett ez a kis robot plüssállat?

furby-cosmopolitan

2. Vagy inkább Tamagotchira vágyakoztál? Képzeld, hogy jövőre 20 éve, hogy az első kulcscsomóra illeszthető virtuális életszimulátor megjelent! A tojásból kikelő kisállatokat etetted, itattad, simogattad és szórakoztattad, sőt létezett Tamagochi temető is, ha esetleg nem jól bántál vele. Bár általában eddig el sem juthattál, mert a játékod a tanári asztal fiókjába süllyesztve végezte.

tamagotchi-cosmopolitan

3. Tedd a szívedre a kezed, ugye te sem bírtad ki a zsebben hordozható babaház a Polly Pocket nélkül? Utólag visszanézve iszonyat giccses volt, de ha a barátnőd hamarabb kapott, mint te, akkor bedobtad otthon a durcát….

polly-pocket-cosmopolitan

4. Suliszünetben irány az aula lépcsője, és indulhatott a spirál verseny: nagy meccsek mentek, kinek lépegetett le először a neonszínű karikája. Amit az órák alatt persze a csuklódra húztál, mert úgy volt az igazi menőség!

spirál-cosmopolitan

5. Ha nem ezzel játszottál, akkor elővettétek a lányokkal a papírt, színes cerkát és a varázskört, aztán indult a mandala készítés. Igaz, akkor még nem úgy hívtátok, de a végeredmény tényleg hasonlított. Csak betetted a kisebbik karika egyik lyukába a ceruza hegyét, és a nagyobbik karikában körbevezetve kirajzolódtak a szép ábrák és jöhetett a színezés. Több néven is futott akkoriban, ti hogy hívtátok?

mandala-cosmopolitan

6. Mindenki zsebében ott lapolt a Pez cukorka adagoló, még cserélgettük is a különböző figurákat. Igen, te is! A Snoopys nagyon menőnek számított!

pez-cosmopolitan

7. Finom illatú, csodacuki, rózsaszín, kék vagy sárga, és addig nyúztad anyukádat, amíg megvette, mi az? Hát pesze, hogy a sütibaba!

sütibaba-cosmopolitan

8. A végére tartogattuk a legdurvábbakat. Karácsonykor így kívánt neked boldog ünnepeket az N’Sync. Bocs, ha kiégett a szímed, de a fiúk tényleg karácsonyfa égősort tekertek magukra!

n'sync-cosmopolitan

Na, te hányat pipálhatsz ki a listából?

Címkék: advent dekoráció karácsony karácsonyi ajándék karácsonyi díszítés ötletek retro 90-es évek ünnepi készülődés