A 27 éves Emma Tapping azt mondja, szereti a gyerekeit elhalmozni ajándékokkal, ezért karácsonyra fejenként 85 ajándékot vett két kislányának és a fiának. Sőt, a nő még a férjére is gondolt, a maradék 45 ajándékot ő kapta! Az anyuka ezután az Instára posztolta az ajándékpiramist, ami szinte egy egész szobát megtölt, még a karácsonyfát is alig lehet tőle látni.

300-karácsonyi-ajándék-cosmopolitan

A kép pedig sokkolta a netet, rengetegen vádolták meg Emmát azzal, hogy elkényezteti a gyerekeit, és megfeledkezik a karácsony igazi jelentéséről. Sőt, volt, aki egyenesen azt írta, hogy így akarja a gyerekei szeretetét megvásárolni.

300-karácsonyi-ajándék-cosmopolitan

Emma azt nyilatkozta a Daily Mailnek, nagyon megdöbbent a hozzászólásokon, hogy az emberek így ítélkeznek felette, ugyanis egyáltalán nem a megbotránkoztatás volt a szándéka. Szerinte a gyerekei meg tudják különböztetni egymástól a jót és a rosszat, és értékelik azt, amijük van. Az anyuka még azt is hozzátette, hogy ők nem költenek drága nyaralásra, sőt, ha a gyerekek eltörik például a telefonjukat, akkor nekik kell összegyűjteniük a javítás összegét.

Emma egyébként nem egyik napról a másikra kezdte a shoppingolást, már januártól leárazásokra járt, minden meglepit valamilyen kiárusításon vásárolt! Ennek ellenére az ajándékok még így is körülbelül 1500 fontjába, azaz kb. 650 ezer forintba kerültek! Az anyuka azt mondja, náluk minden évben így zajlik az ünnep, de ez volt az első, hogy a karácsonyszeretete visszaütött.

Címkék: advent instagram karácsony karácsonyfa karácsonyi ajándék ünnep