Nem csodáljuk, ha már kicsit unod a legnépszerűbb karácsonyi dalokat, hiszen néhány újdonságot kivéve évről-évre ugyanazokat a számokat játsszák a rádiók. Néhány sztár azonban még ezeket az ezerszer ismételt „klasszikusokat” is képes úgy előadni, mintha életedben először hallanád. Néhány napja például Miley Cyrus varázsolta el a világot, aki a Silent Night című slágert énekelte el a Netflix speciális karácsonyi kiadásában.

De valld be, hogy a téli hónapokban még mindig Michael Bublé a legnagyobb kedvenced! És persze abban is biztosak vagyunk, hogy már rongyosra hallgattad az összes karácsonyi számát, igaz? Akkor tarts egy kis szünetet a melóban, kapd fel a fülesedet és csekkold a videót, ugyanis a sztárpasi a napokban végre előrukkolt egy teljesen új ünnepi dallal. A The More You Give ráadásul szuperpörgős és hangulatos is, ami első hallásra talán picit szokatlanul pörgős lesz az eddig megszokott jazzes hangulat mellett, viszont biztosak vagyunk benne, hogy idén ez lesz a kedvenced!

Az ünnepi újdonság élőben egyébként ma este debütál majd az NBC-n futó, Michael Bublé’s Christmas in Hollywood című műsorban, ahol a cuki kanadai énekes mellett olyan hírességek tűnnek majd fel, mint Eva Longoria vagy Celine Dion.


Na, neked hogy tetszik az új száma?

Címkék: advent dekoráció karácsony karácsonyi ajándék karácsonyi díszítés karácsonyi zene michael bublé ötletek the more you give ünnepi készülődés